Početna > Život i stil
Život i stil

Ako stavite komadovog voća u tiganj dok pečete ribu neprijatni mirisi se neće širiti vašim domom!

Prženje ili pečenje ribe često rezultira neprijatnim mirisom koji se širi po prostoriji i zadržava se satima nakon kuvanja.
Foto: Pixabay/ nr478

Iako ovo mnogima nije veliki problem, situacija može postati nezgodna ako morate da se spremite za izlazak nakon brzog ručka.

Sve što vam treba za ovaj trik je jabuka! Da, dobro ste pročitali.  Jabuka ima sposobnost da upija mirise, tako da soba ostaje sveža i prijatna nakon kuvanja.

Ako zelite smanjiti miris tokom pečenja, ubacite dve tri kriške jabuke u ulje.

Dok se riba peče, jabuke deluju kao “sakupljač” —- upijaju intenzivan miris ribe

Rezultat:

Vaša kuhinja miriše sveže, a riba je savršeno pržena.

Kućne biljke koje uspevaju u hladnim mesecima

Preuzmite android aplikaciju.