Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Станковић није изашао пред новинаре, гужва испред „севера“

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић није се појавио на конференцији за медије после пораза од Митјиланда у Лиги Европе. Иако разлози његовог изостанка нису саопштени, незванично се сазнаје да је изостао због инцидента који се догодио у гужви испред северне трибине.
Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic

Фудбалери Митјиланда савладали су Црвену звезду у Београду са 1:0 у утакмици четвртог кола групне фазе Лиге Европе, а тренер Станковић није дошао на конференцију за медије.

„Тренер није могао сада да дође, обратиће вам се првом следећом приликом, већ за наредни првенствени меч. Чим установимо детаље, клуб ће се изјаснити. Наш тренер се извињава због тога, задржали бисмо разлоге за себе, а изаћи ћемо са детаљима“, објаснио је портпарол Миљан Милошевић.

Према незваничним информацијама, у гужви испред северне трибине на крају меча погођен је један од Станковићевих сарадника из Италије и одвезен је колима Хитне помоћи у болницу.

Уместо Станковића, новинарима се обратио његов асистент Небојша Милошевић, који је констатовао да је утакмица била врло тешка, али и истакао да још ништа није готово.

„Мислим да су играчи урадили све што су могли. Јако је тешко са десеторицом играти више од 80 минута против јако брзе екипе. До последњег минута смо покушавали да направимо резултат, створили смо неколико шанси, ризиковали, али на крају нисмо успели да дамо гол. Имамо још две утакмице и довољан број бодова да остваримо жељени циљ. Имамо апсолутно реалне шансе, држимо ствари у својим рукама да на пролеће играмо у Европи и биће тако“, уверен је Милошевић.

Mitjiland uz pljusak sklonio Zvezdu sa prvog mesta

Преузмите андроид апликацију.