Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

„Утакмице пријатељства“ и ове године на СПЕНС-у у среду, 16. октобра

Представници Удружења полицајаца и грађана „Безбедна заједница“ и ове године организују спортски догађај под називом „Утакмице пријатељства“, уз подршку Града Новог Сада, АП Војводине, УНХЦР-а и других институција и организација, а који ће се одиграти 16. октобра од 11.00 часова, у Малој дворани Спенса.
Фото: Промо

Учесници турнира у малом фудбалу ће бити будући полицајци из Средње школе унутрашњих послвоа, млади из Великог рита, средњошколци ШОСО „Милан Петровић“, млади из Прихватног центра Принциповац и средњошколци из новосадских школа, укупно 16 екипа.

Манифестацију ће својим плесно-музичким перформансом отворити млади из Великог рита, а пре почетка турнира ће сви имати могућност да учествују у „Трци пријатељства“ којом ће показати солидарност, подршку и међусобно уважавање, развијањем духа толеранције, фер-плеја и здравих животних навика кроз спорт и рекреацију.

За најбоље су спремне вредне и корисне награде, медаље и пехари.

Манифестација ће бити обогаћена штандовима Полицијске управе у Новом Саду, Сектора за ванредне ситуације МУП-а, Агенције за безбедност саобраћаја, Црвеног крста Новог Сада и Добровољног ватрогасног друштва „Будисава“.

Помоћ у реализацији пружиће и студенти Факултета спорта и физичког васпитања.

Дођите да се дружимо и стварамо безбеднију заједницу.

Nova grupa za odvikavanje od pušenja počinje danas u Domu zdravlja „Novi Sad“

Преузмите андроид апликацију.