Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Миротић о Евролиги: „Због тога сам тужан“

Никола Миротић, кошаркаш Олимпије из Милана, прокоментарисао је стање у екипи и у Евролиги.
Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic

Никола Миротић је велика звезда европске кошарке, а тренутно је члан миланске Олимпије која има велике амбиције у сезони која нам долази.

Направили су велике промене и Никола Мелија заменили Зеком Ледејем, а дошли су и бекови попут Арманија Брукса, па и центра Џоша Ниба…

„Имамо чврсту екипу без сумње. Довели смо Џоша Ниба, Дејвида Мекормака, Диопа, Брукса, Болмара, Нена Димитријевића и мислим да ћемо играти веома чврсту кошарку. Као прво, бићемо бољи у одбрани и у транзицији и лепо је када се прича о томе, а сада морамо да докажемо све на терену. Играли смо неке пријатељске, победили смо, а сада морамо више да тренирамо. Изгледамо добро и гладни смо“, рекао је Миротић.

О новој сезони Евролиге, рекао је:

„Свиђа ми се што се улаже новац. Погледамо Панатинаикос који је освојио Евролигу. Обично тимови задрже језгро играча и не доведу много играча, а они су довели три суперстара. Они поново хоће да победе. Олимпијакос, Реал Мадрид, сви, сада су сви узбуђени и хоће на Фајнал Фор. Погледамо сада Милано и како нисмо ушли у плеј-оф… Због тога сам тужан. Први пут у животу нисам играо плеј-оф Евролиге и било ми је тешко. Милано мора да иде у плеј-оф, на првих шест позиција и то је наш циљ“, поручио је Миротић.

 

Panika u Olimpijakosu: Milutinov teže povređen?

 

Преузмите андроид апликацију.