Почетна > Србија
Србија

Теретна возила на Келебији чекају 5 сати да изађу из земље

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17:15 часова на путничким терминалима возила се не задржавају.
возила
фото: Градске инфо

На теретним терминалима возила чекају на излазу из земље пет сати на Келебији, три на Хоргошу, два на Батровцима и Шиду и 130 минута на прелазу Градина.

Ауто-мото савез Србије упозорава возаче да ће од данас до 11. децембра радним данима и суботом од 21 до 5 часова да се изводе радови на поправци оштећења на Панчевачком мосту, у смеру Београд – Панчево.

Током извођења радова за саобраћај ће бити затворена десна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати левом саобраћајном траком.

Од сутра 10. новембра у периоду од 7 до 16 часова сваког дана ће на магистралном путу између Параћина и Зајечара, осим недеље бити радова на поправци оштећених делова коловоза, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила уз постављену привремену саобраћајну сигнализацију.

До 2. новембра изводиће се радови на рехабилитацији коловозне конструкције на деоници петља Пожаревац – петља Велика Плана, у смеру ка Нишу.

У зони радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака, у смеру Београд – Ниш, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком, у смеру Ниш – Београд.

Sutra je delimično pomračenje sunca – da li ga, i kako, smete gledati?

Преузмите андроид апликацију.