Почетна > Бизнис
Бизнис

НИС наставља са подршком здравственим установама

Желећи да олакшају болничке дане оболелима од вируса Ковид 19, али и да допринесу унапређењу услова за рад медицинског особља, представници “НИС-а” уручили су донацију од готово 10.000 литара пијаће воде “Јазак” ковид болници у Батајници.
Фото: Илустрација

Имајући у виду пораст броја оболелих од вируса Ковид 19 у нашој земљи, компанија НИС наставила је са подршком здравственим установама у којима се лече пацијенти са овим обољењем.

“Желим да се захвалим компанији НИС и Вама лично што сте дошли у нашу ковид болницу у Батајници и да Вам се захвалим за помоћ коју сте донирали ковид болници Батајница у виду неоходне воде, која ће користити нама, здравственим радницима и нашим пацијентима”, рекла је др Татјана Аџић Вукичевић, директорка болнице у Батајници.

Компанија је током претходне две године здравственим установама широм Србије које збрињавају оболеле од Ковид-а 19 донирала више од 100 хиљада литара пијаће воде у вредности од 7 милиона динара.

“Ми то радимо системски, широм земље. Ми то радимо, не само у Беоргаду, него и у здравственим установама и у Крушевцу, Новом Саду и у Зрењанину. Али није то поента. Поента је у томе да покажемо да је сада дошло време да се бизнис придружи”, саопштио је Вадим Смирнов, заменик генералног директора “НИС-а”.

У претходних 13 година, за унапређење услова за рад јавног здравства, компанија “НИС” инвестирала је готово 240 милиона динара.

Po dualnom modelu do sada se školovalo 10.500 đaka

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке