Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Реал после продужетака изборио полуфинале, Бензема поново херој (ВИДЕО)

Фудбалери Челсија савладали су Реал у Мадриду са 3:2 после 120 минута фудбала, али их овај, са резултатом из првог дуела (1:3) оставља без прилике да бране титулу шампиона Европе.
Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez

Томас Тухел је променио систем (и не само систем, наравно) у другом мечу са Реал Мадриду и то је имало јасан ефекат.

Мејсон Маунт је погодио у 15. минуту за предност лондонског тима, који је током читавог дела био барем за тај један погодак доминантнији тим.

У наставку, прецизније у 51. минуту Ридигер је постигао гол који је изједначио укупан скор. Ни то није био крај, пошто је десетак минута касније Алонсо постигао погодак, поништен након гледања снимка због играња руком.

Не мари, пошто је у 75. минуту Вернер постигао погодак за 3:0, што је, наравно, резултат који је водио Челси у полуфинале Лиге шампиона.

Међутим, тек пет минута касније, Родриго, који је меч почео на клупи, постиже гол који обезбеђује ”лос бланкосима” продужетке.

А тамо, у 96. минуту, свој четврти погодак у овом двомечу постиже Карим Бензема. До краја погодака није било и Реал Мадрид је изборио пласман у полуфинале, где ће играти са бољим из дуела Манчестер Сити – Атлетико Мадрид.

У првом мечу два тима било је 1:0 за енглески тим.

У другом мечу четвртфинала Лиге шампиона одиграном у истом термину Виљареал је изненадио Бајерн из Минхена и елиминисао их из даљег такмичења.

Senzacija: Fudbalerke Srbije savladale Nemice i stigle nadomak baraža za SP

Преузмите андроид апликацију.