Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Обрадовић пред Мегу: Мотивација мора да буде иста

Тачно у подне, 10. априла, Партизан ће у Хали спортова „Ранко Жеравица“ бити гост против екипе Мега у оквиру 26. кола АБА лиге.
Фото: ABA liga/Partizan NIS

Ривал и домаћин Партизану у његовом некадашњем дому биће екипа Меге, тим који је у 13. колу регионалног шампионата савладао црно-беле са 90:93.

Улазнице за овај меч се налазе у слободној продаји, а заинтересовани навијачи Партизана све информације о томе како могу ући на меч и подржати Парни ваљак у легендарној хали на Новом Београду могу наћи на сајту домаће екипе, Меге.

Пред сутрашњи меч, Ален Смаилагић је изјавио:

„Задужили су нас. Прошли пут су нас мало и затекли неспремне, а мало смо се и ми опустили јер су млађа екипа од нас. Не кажем да смо ми ‘матори’, и ми смо млади али имали су више енергије, више воље, ми смо се некако мало опустили али то се овог пута неће догодити. Знамо зашто идемо тамо, идемо на победу и надамо се да ћемо то остварити“, поручио је Смаилагић.

Тренер Партизана, Жељко Обрадовић пред недељни меч каже:

„Одиграли су веома добру утакмицу против нас у Пиониру. Све се зна о Меги. Млада екипа, пуна енергије и мотивације. Оно што ми морамо да схватимо је да имамо најмање исту мотивацију као и они у тој утакмици и да пробамо да одиграмо на начин као што смо то урадили у последњој утакмици“, истакао је Обрадовић.

Zvezda sa stilom završila nastup u Evroligi, u Beogradu pao šampion Evrope

Преузмите андроид апликацију.