Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Otvorena prva prolećna Cvetna pijaca (FOTO)

Stiglo je proleće, a zajedno sa njim na platou ispred SPENS-a danas je otvorena prva prolećna Cvetna pijaca.
Foto: Gradske info

Kao i svaki put do sada, ona će trajati dva dana. Danas će biti otvorena do 19.30 časova, a sutra od 8 ujutro do poslepodnevnih časova.

Uzgajivači su se potrudili i svoje tezge obojili u najšarenolikije boje i time obogatili naš grad koji ovih dana i sa dolaskom lepšeg vremena „vrvi“ od ljudi.

Novosadska cvetna pijaca je mesto na kojem ćete zasigurno pronaći sve što vam je potrebno za uređivanje vrtova, balkona i domova.

Osim cveća, sadnica i oprema za hortikulturu, na štandovima možete pronaći medne proizvode, kao i domaću, tradicionalnu, srpsku hranu.

Foto: Gradske info
Foto: Gradske info

Takođe, postavljene su i kutije za donacije u humanitarne svrhe, pa osim uživanja i kupovini, možete iskoristiti priliku da pomognete ljudima kojima je to zaista potrebno.

Foto: Gradske info

U slučaju da su mame sa decom u prolazu postavljeno je i pravo, dečije carstvo koje će im zasigurno zaokupirati pažnju dok majke budu razgledale ono što ih interesuje.

Foto: Gradske info
Foto: Gradske info

Svi ljubitelji cveća svojim dolaskom na pijacu mogu dobiti mnogobrojne korisne savete za održavanje cveća od izlagača.

U aprilu, Novosađane očekuje još jedna Novosadska cvetna pijaca u još dva termina: 15. i 16. aprila, te 29. i 30 aprila.

Foto: Gradske info
Foto: Gradske info

Otvorena izložba časovničarstva i zlatarstva – šta znate o tim zanatima? (FOTO)

Preuzmite android aplikaciju.