Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Уморна Звезда одолела Морнару (ВИДЕО)

У дербију 18. кола АБА лиге екипа Црвене звезде успела је у хали „Александар Николић“ да победи неугодну екипу Морнара  резултатом 81:74.
Фото: ABA liga/Dragana Stjepanović

Звезда је водила од самог почетка меча, међутим гости из Бара су стизали резултат и одолевали до самог краја. Иако су имали преко двадесет изгубљених лопти, Морнар је пре свега изврсним шутем за три поена успевао да држи корак за домаћином.

У редовима домаћина коначно се издвојио Дејан Давидовац, који је одиграо најбољу утакмицу од почетка сезоне, погодивши четири тројке. Прикључио му се капитен Бранко Лазић са једном погођеном тројком мање. Солидну утакмицу су играли и Добрић и млади Стефан Лазаревић.

На другој страни маестралан био је Владимир Михаиловић, црвено-бели нису имали решења за бека гостију. Уписао је чак 26 поена.

Црвено-бели су се овом победом учврстили на водећој позицији регионалног такмичења, са учинком од петнаест победа и само једним поразом. На другој страни гости из Бара имају учинак од седам победа и девет пораза и заузимају девету позицију.

Danska posle produžetaka “otela” Francuzima bronzu

Преузмите андроид апликацију.