Увек сте правили поховано месо тако што пилетину уваљате у јаја, брашно и презле. Додајте корнфлекс и јогур како би вам месо било сочно и хрскаво као да сте га наручили из ресторана.
Састојци:
- 500 грама пилећег белог месо
- 2 јајета
- 1 чаша јогурта
- со
- 3 кашике брашна
- 2 чаша корнифлекса
- 1 чаша презле
Припрема:
Умутите јаја, јогурт, со и брашно. Додати исечену и посољену пилетину на штапиће и помешајте. Пилетина треба да буде добро покривена смесом. Корнифлекс лепо уситните, додајте презле и уваљајте пилеће штапиће. Штапиће спустите у претходно загрејано уље и пржите их док не порумене.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.