Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Рецепт дана: Похована пилетина као из ресторана

Увек сте правили поховано месо тако што пилетину уваљате у јаја, брашно и презле. Додајте корнфлекс и јогур како би вам месо било сочно и хрскаво као да сте га наручили из ресторана.
Фото: Pixabay/LAWJR
Састојци:
  • 500 грама пилећег белог месо
  • 2 јајета
  • 1 чаша јогурта
  • со
  • 3 кашике брашна
  • 2 чаша корнифлекса
  • 1 чаша презле
Припрема:

Умутите јаја, јогурт, со и брашно. Додати исечену и посољену пилетину на штапиће и помешајте. Пилетина треба да буде добро покривена смесом. Корнифлекс лепо уситните, додајте презле и уваљајте пилеће штапиће. Штапиће спустите у претходно загрејано уље и пржите их док не порумене.

Пријатно!

Recept dana: Ajoli sos

 

Преузмите андроид апликацију.