Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

Отворена Ледена шума (ВИДЕО)

Шеста по реду, зимска манифестација “Ледена шума” свечано је отворена у петак, 17. децембра, у Дунавском парку, у Новом Саду.
Фото: Градске инфо

У духу празничних традиција, добре забаве, културних дешавања и клизања на отвореном, јединствено декорисан амбијент Дунавског парка ће и ове зиме током месец дана постати место сусрета свих генерација. Од синоћ магија је почела и биће присутна у нашем граду све до 16. јануара.

Од данас смене су распоређене у седам термина који трају по сат и по времена, почевши од 9 часова пре подне па све до 21 час у вечерњим сатима.
Фото: Градске инфо

Наши најмлађи суграђани, а и они старији, моћи ће да уживају у разним зимским ђаконијама, чији мириси долазе као и сваке године до сада са штандова у „Снежном граду“.

Зимски базар је место за сва чула. У оквиру базара можете пронаћи  понуду локалних уметника, занатлија и новосадских произвођача хране и слаткиша. Можете купити украсе за јелку, новогодишње поклоне или једноставно само уживати у куваном вину, крофницама и штрудлама са маком.

Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо

На програму отварања, публици су се умећем и спектакуларним наступима на леду представили новосадски “Хаос аниматори”, талентоване младе клизачице клуба “Војводина” као и деца из хокејашког клуба “НС Старс”.

На централној музичко-сценској бини наступио је  и музички састав “Банда дрвена”, а атмосферу је додатно употпунио и традиционални ватромет, којим се сваке сезоне обележава свечано отварање најдуже зимске манифестације у Србији.

Фото: Градске инфо

На отварању је било спектакуларно, а ми вам предлажемо да се добро обучете и кренете у магичну авантуру у „Ледену шуму“, јер забава за целу породицу је загарантована.

Program manifestacije Zimzolend za 18. decembar

Преузмите андроид апликацију.