Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Жути викенд уз „Малце 2“, поклоне и раидонице у биоскопу „Cineplexx“ Променада

У суботу и недељу, 2. и 3. јула од 12 до 17 часова очекује вас „Жути викенд“ уз филм “Малци 2- Груов почетак” у биоскопу Синеплекс Променада.
Фото: Cineplexx

Погледајте наставак најзанимљивије анимиране авантуре и насмејте се од срца уз ваше омиљене Малце и уживајте у бројним додатним садржајима и поклонима за најмлађе.

Најмлађи посетиоци биоскопа Синеплекс Променада, али и родитељи имаће прилику да уживају током целог викенда!

Свако дете које погледа овај филм очекују разни поклони као што су албум са сличицама Малаца, чувени слаткиш попс у облику „Малца“, дечји часопис Невен и Мали Невен или поклон од књижаре „Октопус“.

Бесплатне креативне радионице биће организоване у суботу од 15 до 17 часова и у недељу од 12 до 17 часова, док ће нас 2. јула од 15 до 16 часова посетити и велика маскота „Малца“.

У недељу, 3. јула организујемо и маскенбал од 12 до 17 часова, те свако дете које буде костимирано или једноставно обучено инспирисано Малцима очекује пакетић од књижаре „Октопус“.

Чекамо вас на предивном дружењу у биоскопу Синеплекс Променада у суботу, 2. јула и недељу, 3. јула од 12.00 до 17.00 часова. Улазнице су у продаји на благајнама Синеплекс Променаде и путем апликације „CineplexxRS“.

Vikend „Malaca“ u Areni Sinepleks uz mnogo zabave i zanimljive poklone

Преузмите андроид апликацију.