Почетна > Србија
Србија

Зграда Геозавода показатељ како Србија и Београд напредују

Кандидати са листе “Александар Вучић-Заједно можемо све” обишли су данас зграду Геозавода и навели да је она увод у најсавременији пројекат, пројекат Београд на води, те да заједно симболизују остварени сан о спуштању Београда на реке, али и модернизацију, развој и изградњи престонице.
Фото: Танјуг/ГО СНС

Наташа Тасић Кнежевић је подсетила да је та зграда реконструисана 2014. године и додала да је она показатељ како Србија и Београд данас напредују.

Чињеница је да су култура и туризам уско повезани, а управо је Геозавод отворио своја врата уметницима да покажу свој таленат, али и људима који долазе да посете Београд. Дела говоре, а заједно можемо све, рекла је Тасић Кнежевић.

Фото: Танјуг/ГО СНС

Према речима Дејана Кесара Геозавод је један од симбола Београда, наведено је у саопштењу СНС.

„Симбол наше историје, садашњости, али и будућности. Ова зграда говори сама за себе, још од 1905. године када је постављена прва цигла, преко периода Другог светског рата, до данас када је она једна од лепших зграда у граду. Заједно са грађанима смо постигли добре резултате у претходним годинама и са тиме желимо да наставимо.Да би Србија и Београд наставили да се развијају неопходни су нам мир и стабилност, а једини који то могу да нам обезбеде у овом тренутку јесу Александар Вучић и Српска напредна странка“, закључио је Кесар.

Mali: U Srbiji nema i neće biti nestašice hrane

Преузмите андроид апликацију.