Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Жене воле мушкарце који имају манире: 4 знака да поред себе имате правог џентлмена

Када имате оваквог партнера поред себе, права сте срећница.
Фото: Pexels/Yan Krukov

Баш као што је мушкарцима битно да их жена поштује у вези, тако је и дамама битно какво је понашање њеног партнера.Већина жена поред себе жели правог каваљера иако многи тврде да су они изумрла врста, али то баш и није тако.

Мали гестови попут отварања врата и придржавања капута значе жени и никад вам тај гест неће заборавити.

Ако вас занима да ли поред себе имате џентлмена, погледајте показатеље у понашању мушкарца који су доказ да се ради о правом џентлмену:

1. Никада неће бити уплашен вашом мотивацијом

Мушкарац који има циљеве у животу, желеће поред себе жену која их такође има. Он се никада неће уплашити или осећати угрожено од стране жене која иде за нечим што жели. Будите обазриви, јер вас прави мушкарац неће спречавати да пратите своје снове.

2. Љубазан је према свима

Чак и када се неко према њему понесе грубо, он не посустаје. Прави џентлмен ће увек остати достојанствен. Он је свестан да нема ништа од тога и не спушта своје стандарде понашања на нижи ниво, без обзира на провокације.

3. Своје љубавне подвиге задржава за себе

Он жену никада не би понизио тако што ће поделити своје приватне тренутке и подвиге са пријатељима или са било ким другим. Он то не мора да ради. Он поштује себе и поштује жену са којом је одабрао да буде интиман.

4. Зна да вас стави на прво место

Налазите се на његовој листи приоритета заједно с породицом и пријатељима, али он увек зна када је право време да будете та прва међу њему важнима.

Ако га пријатељи позову на утакмицу када је годишњица ваше везе, одбиће их јер тај дан жели да проведе са вама, потпуно вам посвећен, а прилике за дружење с пријатељима биће и други пут.

Evo šta su pozitivne strane raskida veze

Преузмите андроид апликацију.