Почетна > Бизнис
Бизнис

Здрав живот уз Huawei Watch GT 3 SE

Мноштво паметних уређаја олакшава функционисање у динамичним условима данашњице. Компанија Хуавеи је позната по оријентацији на жеље и потребе својих корисника, па тако у својој понуди интересантних геџета има и паметни сат који је прилагођен свакој животној ситуацији.
Фото: PrtSc/Benchmark/YouTube

У питању је Huawei Watch GT 3 SE, идеалан спој спортске елеганције, бројних здравствених бенефита и приступачне цене.

Huawei Watch GT 3 SE долази са великим АМОЛЕД екраном од 1,43 инча. Резолуција је 466×466 пиксела, и пружа одлично визуелно искуство. Што се тиче дизајна саме наруквице, доступне су две верзије. Каиш је израђен од ТПУ влакана, а долази у графитно црној и дивље зеленој боји. Само кућиште је направљено од издржљивих полимерних влакана, а без каиша тежи 35,6 г. Одлична опција је могућност одабира једне од стотину доступних тема како би корисник прилагодио бројчаник сата свом стилу и преференцијама.

Елегантан Hollow дизајн овог сата чини да овај сат чврсто пристаје на руци а опет пружа лаган осећај при ношењу. Huawei Watch GT 3 SE је водоотпоран при активностима попут пливања у базену, а пошто су коришћени издржљиви материјали, отпоран је и на хабање у различитим екстремним условима.

Huawei Watch GT 3 SE поседује више од 100 режима вежбања, за сваки тренутак у току дана, било да је у питању лагана шетња или интензивнији тренинг. Мери податке попут броја откуцаја срца са великом прецизношћу, времена, темпа и раздаљине пређене током једног тренинга. Захваљујући Huawei TruSport апликацији својим корисницима пружа мноштво података о фитнесу, као и корисне савете.

Овај уређај прати циклус спавања и квалитет сна, па сваког јутра пружа информације о трајању дубоког, лаганог и РЕМ сна као и будности током ноћи. Уз Huawei Health апликацију, додатни подаци које корисник сазнаје јесу говор у сну или хркање.

Huawei Watch GT 3 SE уз своје напредне функције прати ниво стреса током дана, као и ниво SpO2, и тиме пружа увид у респираторно, метаболичко и циркулаторно здравље. Уколико се уоче неправилности, овај вишенаменски менаџер здравља истог тренутка шаље упозорење свом кориснику. Такође, могуће је поставити неке дневне циљеве попут количине воде, активности и времена буђења и спавања, или чак подсетнике за лекове које, када се испуне, боје и тиме обликују интересантни визуелни приказ детелине.

Оно што Huawei Watch GT 3 SE издваја од других паметних сатова јесте његова батерија. Капацитет је такав да пружа својим корисницима до 14 дана уобичајене употребе. Ако се паметни сат користи интензивније, трајање батерије је 7 дана, а одлична карактеристика је и могућност бежичног пуњења или обрнутог пуњења са неким телефонима.

Le Mer: Energetske kompanije da učine više da pomognu pekarama

Преузмите андроид апликацију.