Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Завршена реконструкција паркинга на Булевару ослобођења у Новом Саду

Завршена је реконструкција паркинга на Булевару ослобођења у Новом Саду, која је трајала 20 дана. Урађена је парна страна булевара, од раскрснице са Булеваром краља Петра Првог до раскрснице са улицом Новосадског сајма.
Паркинг
Фото: Градске инфо

За наредни период планиран је и наставак уређења паркиралишта на остатку Булевара ослобођења.

ЈКП „Паркинг сервис“ завршило је реконструкцију паркиралишта на Булевару ослобођења. Места за паркирање била су у веома лошем стању, а нека нису могла ни да се користе, кажу у том предузећу.

„Време је учинило своје, корење дрвећа је изобличило паркинг простор тако да је он био и мало небезбедан за све оне који се паркирају у овом делу и сада смо добили 135 паркинг места и добили смо 7 места за инвалиде дакле на потезу на ове две локације“, рекао је Радован Јекнић, шеф службе за односе са јавношћу „Паркинг сервиса“.

Од прошле недеље Паркинг Сервис је почео и са наплаћивањем покушаја уклањања непрописно паркираних возила.

„Покушај уклањаја возила ћемо наплаћивати посебно из неколико разлога. Пре свега би желели да станемо на пут бахатим, неодговорним и безобзирним возачима који се паркирају тамо где никако не би смели од бициклистичких стаза, тротоара. По налогу саобраћајне полиције, саобраћајне инспекције када дођемо на одређену локацију оног момента ако се возач појави он ће добити пропратну документацију, тј уплатницу на висину 3000 динара који ће моћи да плати у року од 8 дана, а ако се не појави онда иде редовна процедура, паук односи возило на наш паркинг“, закључио је Јекнић.

У наредном периоду, у плану је уређење паркинга од улице Новосадског сајма до раскрснице код Футошке пијаце, али и реконструкција паркиралишта у Саве Ковачевића.

Šta Novi Sad dobija izgradnjom javnih garaža u centru?

Преузмите андроид апликацију.