Почетна > Uncategorized
Uncategorized

Застрашујућа објава Ђиласове миљенице: Трагичан трећи мај сматра даном почетка устанка и победе?! (ФОТО)

Лукићева је написала да су они победили без обзира на резултат, што значи да им није битно кога ће грађани да изаберу, већ ће они да се самопрогласе за победнике, без обзира на исход гласања
Фото: PrtSc/24sedam

Да је политичко лешинарење над мајским трагедијама у којима су трагично настрадали деца и млади, једини програм опозиције у Србији, потврдила је и једна од омиљених идеолошкиња тајкуна Драгана Ђиласа, Биљана Лукић.

Она је срамно злоупотребила судбину убијене деце написавши да су ђиласовци победили тог трагичног трећег маја, када се десио масакр у „Рибникару“, без обзира на резултат избора 17. децембра.

– Сви ви које тресе зебња да ће поново прогласити победу, да је више сужања и гмазова него што је људи, стрепите без разлога – победили смо без обзира на резултат. Сада или у следећој прилици, небитно је, ова земља је 3. маја рекла „доста“. Устанак је почео, не да се Србија – написала је Лукић на друштвеној мрежи „Икс“.

Да ли је Коста Кецмановић вођа опозиције?

Заиста смо морали неколико пута да прочитамо да бисмо се уверили да смо добро видели, јер смо шокирани оваквом објавом Ђиласове миљенице. Она тврди да је Србија 3. маја рекла доста, да је тада устанак почео, да је тада Србија победила?! Заиста је невероватно да најцрњи дан у Србији, када је цела Србија на тренутак стала, она узима као неки нови почетак и дан када је Србија подигла устанак и рекла доста.

Осим уколико Лукићева не сматра да је устанак у Србији подигао Коста Кецмановић, али ако је Коста нови вођа опозиције и предводник опозиционог устанка, то лукићева треба и отвореније да каже грађанима Србије и призна суштину њиховог програма, пошто се њене колеге лажно представљају да су против насиља. А заправо би листа требало да им се зове Србија за насиље. Ако смо Лукићеву добро разумели, испада да је Коста Кецмановић идејни креатор те њихове коалиције и тачка од које је за њих све почело.

Неистомишљенике ни не сматра људским бићима

Лукићева је написала да су они победили без обзира на резултат, што значи да им није битно кога ће грађани да изаберу, већ ће они да се самопрогласе за победнике, без обзира на исход гласнаја – значи ново насиље у најави. Вероватно жели да направи пун круг насиља, ако је почело са крвавим 3. мајом, можда жели да се затвори циклус таквим превратничким, рушилачким, насилним 17. децембром?

А тек што дели грађане Србије и политичке противнике назива сужњима и гмазовима, док само своје истомишљенике сматра људима. Да ли Лукићева сматра оне који не гласају за Ђиласову листу нижом расом и шта сматра да би са њима требало урадити, било би лепо да нам објасни. Можемо само да претпоставимо. Све у свему, веома је застрашујућа и сама помисао да би овакве креатуре могле поново да се врате на власт. Верујемо да ће од народа добити одговор какав заслужују.

Licemerju lažne elite nema kraja: Na tajkunskoj televiziji smetaju im ljudi koji nisu rođeni Beograđani, glumica bi da ih protera?

Преузмите андроид апликацију.