Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Зашто се ваш мушкарац окреће за другим женама?

Жене се често питају зашто мушкарци гледају друге жене, иако су сигурне да је њихова партнерка срећна у вези. Постоји неколико одговора на ово питање.
Фото: Pixabay/No-longer-here

Између осталог, мушкарци гледају друге жене јер им је таква природа. На то у великој мери утиче и друштвена клима која подстиче приказивање жена на провокативан начин у штампаним медијима, друштвеним мрежама и телевизији.

Који су други разлози због којих су мушкарци понекад опчињени погледом на лепу жену на јавном месту, због чега не могу да скрену поглед?

Такав је мушки мозак

Нормално је да мушкарац гледа друге жене јер је у људској природи да део мушког мозга реагује на појаву лепе жене. Поред тога, мушкарци су „ловци“. Наравно, не морате да бринете ако не ради често. С друге стране, ако му је свакодневна навика да стално буљи у друге жене и прождире их очима, то би могао бити знак да је женскарош, што код партнера није пожељна особина.

Жене су лепе

Један од главних разлога зашто мушкарци гледају на друге жене је њихова лепота. Без обзира на ваш пол, вероватно тражите некога ко изгледа добро, а то је случај и са вашим мушкарцем.

Нешто шкрипи у вашој вези

Док неки мушкарци не могу да не погледају друге жене, други то раде намерно јер им је веза на ивици и желе да привуку пажњу своје боље половине или већ траже новог партнера.

Он је радознао

Један од разлога зашто ваш мушкарац понекад гледа у друге жене је тај што је радознало створење, као и многи од нас. Понекад га могу заинтригирати фризуре или стилови облачења дама које посматра, што може бити нетипично, или једноставно жели да сазна више о њима, без обзира на то што су женског пола.

Изглед жене изазива пажњу

Не бисте ли и ви погледали особу која је лоше обучена и необичног изгледа? Оскудно одевена жена није изговор да мушкарац дуже буљи у њу, али ће провокативно одевена жена сигурно изазвати овакво понашање код неких од њих.

Њему је досадно

Супротно ономе што мислите, мушкарци понекад буље у друге жене јер им је досадно. Можда му теме о којима причате нису занимљиве или не воли да разговара са људима које сте позвали на заједничко дружење. Наравно, то није изговор за његово недолично понашање, али јесте једно од објашњења.

Mnoge žene tvrde da im je ovo važnije od dečka

Преузмите андроид апликацију.