Почетна > Србија
Србија

Задржавање теретњака до четири сата на граничним прелазима

На граничним прелазима Шид, Батровци, Келебија и Хоргош јутрос теретњаци чекају и до четири сата, док на свим осталим прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, преносе Путеви Србије информацију граничне полиције.
Фото: Танјуг/Александра Орлић

На граничним прелазима Шид и Батровци, на излазу, задржавање за теретна возила је два сата, на Келебији – три сата, а на Хоргошу четири сата.

Због асфалтерских радова од сутра до 19. новембра у периоду од седам до 13 сати биће обустављен саобраћај на путу Рибариће – Брњак, а алтернативни путни правац је Рашка – Јариње.

Од данас до 23. новембра због радова на редовном одржавању, односно чишћењу тунела у Међувршју и Овчар Бањи од осам до 16 сати саобраћаја ће бити уз наизменично пропуштање возила.

На ауто-путу Е-70, деоници Пећинци – Шимановци а у смеру ка Београду, радови на рехабилитацији коловоза трају до 19. новембра.

За саобраћај је затворена десна коловозна трака, у смеру ка Београду, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком, у смеру ка Шиду.

На путу Инђија – Стара Пазова до 19. новембра обустављен је саобраћај због радова на рехабилитацији коловоза.

Аллтернативни путни правац је центар Инђије – Љуково – Путинци и Путници – Голубинци – Стара Пазова.

Због радова на рехабилитацији пута Ириг – Марадик, који ће трајати до 22. новембра саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила.

Путеви Србије наводе да на наплатним станицама аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

Вучић честитао припадницима Копнене војске празник

Преузмите андроид апликацију.