Кромпир и со не морају да служе само за кување.
Средства за чишћење су део наше свакодневице и редовно их користимо како бисмо отклонили прљавштину и нежељене мрље. Међутим, чињеница је да су препуна хемикалија које, врло често, лоше утичу, како на кожу, тако и на здравље. Срећом, многи природни производи могу да замене оне вештачке, поготово када је реч о кухињи.
Со и кромпир
Тигањ је увек нездоган за чишћење. Сигурно вам је познат сценарио када загори, па онда следи много рибања. Овај проблем бисте врло лако могли да решите уз помоћ мало соли и кромпира. Со поспите у тигањ, кромпир исеците на пола, а затим доњом (равном) половином орибајте дно тигања, користећи кружне покрете. Со и кромпир ће се сјединити у облику пасте која ће уклонити прљавштину. Након тога, тигањ исперите и осушите.
Паста за зубе
Прибор за јело, сребрни прибор, као и прибор за послуживање увек треба да се сија. Ово можете да постигнете тако што ћете површину истрљати белом пастом за зубе, без гела.
За ово употебите меку четкицу за зубе, све док прљавштина не почне да излази, а када сва прљавштина буде нестала, све темељно исперите и осушите.
Gde još možete iskoristiti sunđer za suđe, osim za pranje posuđa
Преузмите андроид апликацију.