Почетна > Бизнис
Бизнис

Xiaomi представио своју нову 12Т серију флегшип телефона

Кинески произвођач данас је у Минхену (путем стрима и у остатку света) показао свој најновији флегшип тандем. Уз напредне технолошке иновације, Xiaomi 12Т Про и Xiaomi 12Т поседују систем камера за све оне којима је потребан нови начин да искажу своју креативност уз флегшип перформансе.
Фото: PrtSc/GSMArena Official/YouTube

Оба представљена модела Xiaomi 12Т серије имају камере које су по спецификацијама исте као професионалне и корисницима нуде изузетно искуство фотографисања на паметним телефонима. Творци обећавају да ће уз систем камера од чак 200 МП, фотографије забележене Xiaomi 12Т Про телефоном бити врхунског квалитета, а камера поседује и одличне перформансе за фотографије ноћу, као и брзо фокусирање.

Ово заједно са низом других оптимизација омогућује снимање и најситнијих детаља без губљења фокуса чак и у условима слабог осветљења или када се објекат на слици помера великом брзином.

Такође, камера има 2x зоом сензор који захваљујући великој површини од 1/1,22″ може да забележи фантастичне портрете. Xiaomi ProCut и Ultra burst опције омогућују да све што усликате или снимите изгледа као да је са професионалне камере. Подржавајући 8К видео у пуној резолуцији Xiaomi 12Т Про ће се побринути да креирате савршен видео садржај, налик видеографима.

Са друге стране, Xiaomi 12Т има троструку камеру: примарну камеру која је на нивоу професионалне са невероватних 108 МП, широкоугаона камера од 8 МП и макро камеру од 2 МП. Моћне спецификације при слабом осветљењу дају оштре и светле слике чак и у изазовним ситуацијама.

Xiaomi 12Т серија нуди невероватно трајање батерије и брзину пуњења, чак и међу Xiaomi флегшип моделима који су познати по издржљивој батерији. Оба телефона имају велику батерију од 5.000 мАх и технологију HyperCharge од 120w, која омогућава пуњење телефона за само 19 минута, после чега можете користити телефон импресивних 13,5 сати. Поред тога Xiaomi AdaptiveCharge функција омогућава да се уређај прилагоди свакодневној рутини пуњења. Ове фукције омогућују свим корисницима да користе телефон током дана где год да се налазе без размишљања о батерији уређаја.

Er Srbija prevezla 70% više putnika nego lane

Преузмите андроид апликацију.