Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

„Whereswilder“, Норвешка шума и „See It My Way“ 23. марта у СКЦНС Фабрици

Грчки бенд „Whereswilder“ наступиће у СКЦНС Фабрици 23. марта, а уз њих ће наступити и бендови Норвешка шума и „See It My Way“.
Фото: PrtSc/skcns.org

„Whereswilder“ је један од најбољих бендова грчке индие сцене, који је основан у Атини 2014. године. Чине га: Јанис Ралис – вокал/гитара, Алекос Воулгаракис – гитара, Василис Нисопоулос – вокал/бас и Манолис Гианикиос – бубњеви.

Норвешка шума је бенд из Новог Сада, основан јесени 2013. године. Током свог постојања бенд је пролазио кроз разне жанровске промене и саставе, устаљујући своју поставу 2017. године и у том саставу ради и данас. Бенд чине Весна Митић (вокал), Иван Костадиновић (бас гитара, пратећи вокали), Горан Пријић (вокал, клавијатуре), Никола Вучетић (бубањ) и Филип Недовић (гитара). Иза себе имају самостално издат ЕП “Ми, странци”, као и албум “Небо” у издању СКЦ КГ, који је део стварања Норвешке Шуме од 2018. године до краја 2020. године, и прво званично издање.

„See It My Way“ је акустични трио из Новог Сада у чијем раду су приметни утицаји емо ревивал бендова са пунк и хардцоре етикама. Бенд је настао првенствено као дуо почетком 2015. године са Душаном Ђукићем и Михајлом Зорићем на гитарама, а од лета 2022. године им се званично прикључује Младен Николић из бенда Латеблом на позицији клавијатуристе.

Улазнице ће моћи да се купе на дан концерта на билетарници Фабрике по цени од 500 динара.

Билетарница и врата Фабрике отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.

„Fenseraj ukusa“ otvorio novu sezonu – na Detelinarskoj pijaci okupljeni najbolji domaći proizvodi (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.