Почетна > Бизнис
Бизнис

Whatsapp уводи ћаскање са самим собом

Иако на прво помињање звучи бизарно, у суштини је могућност посебног чета који је само вама доступан доста корисна ситница.
Фото: Unsplash/solomin_d

Истина, не мањка апликација за хватање белешки, али је далеко елегантније када је све под једним кровом. Такође, већину линкова просечан корисник ионако размењује управо путем програма као што је WhatsApp.

Note to Self једна је од готивнијих опција Сигнала, а како је неко са странице wabetainfo (помно прати развој Метине апликације) и „зелени” ће је ускоро уврстити. У скрину пробне верзије за Андроид (2.22.24.2 бета), која је била на тесту, види се нова преписка конфузног назива „Ме (Yоu)”.

Осим линкова, сличица или подсетника, ту је могуће и послати фајлове скромније величине, што у комбинацији са програмом на компјутеру знатно олакшава трансфер са једне на другу справу.

Технички гледано, и до сада је све ово било могуће ако направимо групу у којој смо једини члан, али тешко да би то просечном кориснику пало на памет. Пошто се још увек тестира, нема прецизног датума када ће глобална дистрибуција Ја (Ти) почети.

Moguće povećanje cene struje, neće biti veće od osam do 10%

Преузмите андроид апликацију.