Почетна > Бизнис
Бизнис

„WhatsApp“ добија нову корисну опцију

С обзиром на то да је број корисника ове мреже већи од две милијарде, а многима је главно средство комуникације, необично је да WhatsApp већ до сада није представио такву опцију.
Фото: Unsplash/Alexander Shatov

WhatsApp константно надограђује своју платформу за комуникацију новим опцијама и могућностима, а једна од таквих опција коју припремају односи се и на – анкете.

Могућност анкета, односно гласања између више могућих одговора на постављена питања, већ неко време имају корисници конкурентских платформи попут Вибера и Телеграма. Према информацијама са странице  WABetaInfo, опција анкета на WhatsApp-у тек је у раној фази развоја и још није познато како ће изгледати, али зато знамо да ће проћи још неко време док постане доступна свим корисницима.

Моћи ће да се користи у групним разговорима у којима ће бити веома корисна па ће особе које учествују у њима моћи једноставно да одлуче о нпр. месту на које желе изађу у суботу увече, филму који ће гледати у биоскопу итд.

Иако није реч о некој револуционарној опцији која би одушевила милионе корисника попут нпр. једноставног пребацивања профила и комуникације с iPhone-a на Android и обрнуто, свакако треба похвалити сваки новитет који ће побољшати искуство употребе апликације.

Из WhatsApp-а још нема званичних информација о анкетама и могућности гласања унутар групних разговора, а када та опција буде при крају, прво је можемо очекивати у тест верзијама апликације, па ћемо тада знати да се ближи и њено званично лансирање.


Dozvoljena piraterija – Rusi se bore protiv sankcija

Преузмите андроид апликацију.