Почетна > Србија
Србија

Вулин: Oд Срба желе да направе Немце после Другог светског рата

„Две земље победнице, СССР и Jугославиjа, разбиjене су, а држава кривац за рат, Немачка, уjедињена jе и оjачана. Сада се обрачун наставља и са народима коjи су добили Други светски рат, Срби и Руси су мета.“
Фото: Бета/МУП Србије/МО

Mинистар унутрашњих послова Aлександар Вулин изjавио jе да осудама за лажни геноцид, Србе покушаваjу да доведу у позициjу Немаца после Другог светског рата.

„Зашто се доносе ове бесмислене резолуциjе? Aко jе било геноцида у БиХ, зашто га не би било и на KиM и свуда где су Срби учествовали у грађанском рату. A ако jе било геноцида у БиХ, онда се мора мењати Деjтон, jер Срби мораjу бити кажњени, а не да им се остави РС. Дакле, коначни циљ jе потпуно разбиjање српског фактора“, изjавио jе Вулин за данашње „Вечерње новости“.

Знамо где се креће Звицер, загорчаћу живот мафиjи.

Након што jе после словеначког разбиjен и аустриjски огранак криминалног „кавачког клана“, министар jе поручио да ће загорчати живот мафиjи и додао да полициjа има сазнања где се налази осумњичени за одређена кривична дела Радоjе Звицер.

Засад се иза решетака нашао Дарио Ђорђевић Декстер.

Mинистар унутрашњих послова изjавио jе да државу Црну Гору поштуjе онолико колико она поштуjе Србиjу и Србе коjи живе у Црноj Гори.

На констатациjу да га jе MИП Црне Горе оптуживао да изjавама руши државни поредак у тоj земљи, Вулин каже да jе то занимљива изjава.

Упитан да прокоментарише инцидент коjи се догодио у петак у згради Председништва, министар jе рекао да су се „Вук Jеремић и друштво избрукали“.

„Jеремић и друштво су се избрукали као мало ко у српскоj политици. Tаква доза хистериjа и кукавичлука не би пристаjала ни 12.годишњим девоjчицама, а посебно не маторим политичарима“, рекао jе Вулин.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.