Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Вујко и Терзић на челу СД Црвена звезда, замењен Човић

Стојан Вујко изабран је за председника Скупштине СД Црвена звезда, док је Звездану Терзићу изгласано поверење за председника Управног одбора, одлучено је једногласно на седници Изборне скупштине спортског друштва.
Фото: Градске инфо

Седници Изборне скупштине СД Црвена звезда, одржаној у Медија центру ФК Црвена звезда на стадиону „Рајко Митић“ на којој је изабрано ново руководство спортског друштва, присуствовало је 60 од 77 делегата и све одлуке на заседању донете су једногласно.

Након усвајања дневног реда и финансијског извештаја, чланови Скупштине гласали су и за предлог да ММА клуб Црвена звезда постане нови члан спортског друштва, уместо клуба Црвена звезда Гинис који је иступио. Делегати су потом усвојили нови Статут Спортског друштва Црвена звезда.

Уследило је гласање за ново руководство спортског друштва. За председника Скупштине СД Црвена звезда изабран је Стојан Вујко. За потпредседнике Скупштине изабрани су Митар Мркела, др Небојша Човић, Ана Аврамовић и Младен Гајић.

На предлог Фудбалског клуба Црвена звезда и председника Светозара Мијаиловића досадашњи председник Скупштине проф. др Петар Шкундрић изгласан је за почасног председника СД Црвена звезда.

Делегати су потом једногласно за председника Управног одбора изабрали Звездана Терзића. На предлог Звездана Терзића Скупштина је изгласала нове чланове Управног одбора, а то су: Звездан Терзић (председник), Владан Микетић (потпредседник), Душан Милосављевић (потпредседник), Дејан Стаматовић (потпредседник), Иван Бошњак (потпредседник), Светозар Мијаиловић, Марко Петровић, Милан Вујко, Ненад Перуничић, Владан Ковачевић, Горан Ђаковић, Марко Јевтовић, Светлана Петронијевић, Маја Антоловић, Анђелка Вукмировић, Иванка Ковачевић, Драшко Марковић, Бојан Димић, Дарко Милуновић и Милан Баштинац.

Ново поверење за председника Савета СД Црвена звезда добио је Александар Боричић, а чланови Савета су и Владимир Петровић, Драгиша Вучинић, Виктор Јеленић.

За председника Надзорног одбора СД Црвена звезда изабран је Михајло Срдић, а нови чланови су Миле Самарџић, Зоран Милошевић, Невен Ранић и Милош Маљевић.

Fiorentina pravi novi tim, Srbi na prodaju

Преузмите андроид апликацију.