Почетна > Србија
Србија

Вучић:Највише новца до сад убачено споља да се сруши Србија, изађите на изборе

У Хали спортова „Ранко Жеравица“, на Новом Београду у 18.00 часова почео је предизборни скуп коалиције странака окупљених око СНС на изборној листи „Александар Вучић – Београд сутра“.
Фото: Танјуг/Марко Ђоковић

На скупу су присутни кандидат ове коалиције за градоначелника Београда Александар Шапић, председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, председница странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски, градоначелник Љубљане Зоран Јанковић и други функционери СНС и коалиционих странака.

У Хали се окупио и велики број грађана који су дошли да подрже листу око СНС, а многи носе страначке и заставе Србије као и транспаренте подршке.

Предизборни скуп почео је интонирањем химне Србије „Боже правде“.

Вучић:Највише новца до сад убачено споља да се сруши Србија, изађите на изборе

Председник Србије и члан СНС Александар Вучић изјавио је данас на предизборног скуп коалиције странака окупљених око СНС на изборној листи „Београд сутра“, да је споља убачено више новца него икад да се сруши власт и поручио да је зато важно да се изађе на изборе и да нико не помисли да су избори завршени док не прође изборни дан.

„Ја не знам ко ће на изборима да победи док изборни дан не прође. Али знам једну ствар, знам колико је важно да на изборе изађете. Знам колико је важно да не помислите да су избори завршени пре избора – нису. Свим триковима су се служили. Више су им новца споља дали него било када у прошлости. Само хоћу да то имате у виду. И сваки податак знамо и имамо“, рекао је Вучић у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду.

Нагласио је да је много новца уложено да би ова земља била срушена.

„А наше је да им кажемо – не дамо, немамо резервну отаџбину и нећемо је дати онима којима та земља ништа не значи“, поручио је Вучић.

Рекао је да су на скупу и двојица људи у црнини, који су изгубили своју децу у ужасним догађајима у Дубони и Орашју пре више од годину дана – Миша Тодоровић који је изгубио сина Далибора, као и Саша Панић коме су убијени син и ћерка Милан и Кристина.

„Надам се да ће Саша имати деце у будућности. Њиховим породицама, супругама желим све најбоље, да издрже све“, рекао је Вучић.

Истакао је да су они, иако су изгубили своју децу, желели да буду на скупу због своје државе коју неће да изгубе и коју никоме неће да дају.

„Мало пре смо видели кроз шта смо све прошли од тог страшног маја прошле године и Рибникара, Дубоне и Орашија, свих искушења, до наметања резолуције, до покушаја учлањења Косова у Савет Европе, до безброј мука и проблема. И много пута је било тешко грађанима Србије и држави Србији, али смо увек успели да се подигнемо као феникс из пепела и успели да покажемо да није важно колико пута неко може да падне, јер није проблем ако паднете, већ је важно да се сваки пут подигнемо, да сваки пут устанемо и наставимо да се боримо“, нагласио је Вучић.

Додао је да је лако рећи да не ваља нови мост, пут или пруга, али да нису никада рекли шта је тачно то што ти критикују некада урадили када су били на власти.

„Пре само 12 година имали смо 550.000 људи мање запослено него данас. Па имали већег и важнијег, значајнијег податка од тог. Па то сте успели људи, променили сте нашу земљу. Променили сте мудрим одлукама, некада тешким, али сте веровали у озбиљност и одговорност. Веровали сте да ћемо моћи скупљајући нашу економску снагу, правећи нашу земљу снажнијом, бољом, јачом, да ћемо моћи да се супротставимо онима који би да нам уруше земљу, да нам сруше наше националне и државне интересе. И то смо на крају крајева успели. Успели смо да покажемо зубе онима који су хтели да нам сруше земљу, да нам укаљају образ. А наш образ све можете да узмете, образ Србији не можете да узмете“, поручио је Вучић.

Већина људи на скупу носила је беле мајце са српском заставом и натписом – „Ми нисмо геноцидан народ“, као и страначки функционери и чланови владе.

Hvala! Na Kuli Beograd ispisana imena 106 država koje nisu glasale za Rezoluciju o Srebrenici (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.