Почетна > Србија
Србија

Вучићев нови видео најгледанији на Тик-току у последња три дана, погледајте који најбољи српски тик-токери су били у конкуренцији

Тик-ток је тренутно једна од најпопуларнијих друштвених мрежа у Србији. За вас смо издвојили клипове који су у последња три дана били најгледанији:
Фото: Градске инфо
Председник Александар Вучић

Профил председника Републике Србије на Тик-току постоји свега неколико дана, али већ важи за један од најпопуларнијих профила на овој друштвеној мрежи.

Председник Александар Вучић на свом каналу качи интересантан и шаљив видео-садржај, али и веома снажне политичке поруке о напретку државе и стварима које су битне попут вере и породице.

На овај начин, корисници Тик-тока могу да га упознају и на личнијем нивоу, те сазнају нешто ново о њему, као рецимо чињеницу да врхунски игра шах.

Клип који је објавио пре два дана за сада већ има 1.2 милиона прегледа и убедљиво је најгледанији Тик-ток видео у Србији у последња три дана.

Уколико га до сада још увек нисте погледали то можете учинити овде:

@jasamaleksandar

Lepo sam rekao da ništa ne potpisuješ. @dnevna.doza.predsednika #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane #dnevnadozapredsednika #follow

♬ original sound – Ja sam Aleksandar


Анастасија Ражнатовић Гудељ

Анастасија Ражнатовић Гудељ је ћерка Светлане Ражнатовић и супруга познатог фудбалера Немање Гудеља. Она на свом Тик-ток налогу качи снимке из свакодневног живота, али и препоруке за разне производе, ресторане, салоне…

На свом последњем Тик-ток видеу, пре два дана, окачила је препоруку за одређени салон, а тај видео за сада већ има око 300.000 прегледа:

@anastasijagudelj

Mladost, zdravlje i lepota su ideali kojima težim, baš kao i ti. Svaka od nas ima drugačije standarde lepote i mladosti, ali jedno je sigurno – želim da ti pomognem da se osećaš samouvereno, lepo i zadovoljno. Zaro sam pronašla najbolji način da sa tobom podelim savršenu kozmetiku koju i sama koristim. 🩷

♬ original sound – Anastasija Ražnatović

Фитнес близнакиње

Две сестре које деле савете о исхрани, вежбању и здравим начинима живота тренутно су постале ”виралне” због афере око напуштања удомљеног пса.

Ове девојке промовишу биљну исхрану и продају своје јеловнике са рецептима без меса и млечних производа, али им канал служи и за разне Тик-ток изазове и трендове које прате и у којима редовно учествују.

Јуче су на друштвене мреже окачиле видео о избору патика за трчање који је до сада скупио велики број прегледа.

@fitness.bliznakinje

Pazite u odabiru patika za trčanje – to je stvarno mnogo bitno – pogotovo za velike kilometraže!😮‍💨

♬ original sound – fitness.bliznakinje


Гастро брат

Тик-токер чији рецепти имају милионске прегледе. Иза овог профила крије се момак пријатног гласа који са нама дели укусне рецепте и показује начин припреме.

Његова хрскава похована пилетина у Доритос-у постала је један од најпопуларнијих рецепта код нас који је велики број људи на Тик-току сачувао како би касније направили и сами.

На свом налогу редовно качи рецепте како сланих, тако и слатких специјалитета, а најбоље је што у веома краткој форми објасни како се неко јело спрема. (Дакле, више нема оних дугачких видеа под 20 минута као што је то некада био случај.)

Пре два дана окачио је нови рецепт који већ има преко 100 хиљада прегледа:

@gastrobrat

Replying to @dora♡ ODMAH DODJE!😊🍫 #jello #chocolatelover #posnikolac #gastrobrat #fyp

♬ original sound – GastroBrat®


 

Тик-ток је према истраживању ”Social Serbia 2023” у овој години у односу на остале друштвене мреже остварио највећи раст. Па, управо због тога није чудно што су готово сви прешли на ову популарну друштвену мрежу.

Када је исто истраживање вршено пре само две године, испитаници су се изјаснили да Тик-ток користе највише како би гледали плесне кореографије, користили филтере, гледали такозване ”prank“-ове.

Међутим, ситуација данас се знатно променила и фокус је померен на проналажење инспирације, корисних савета, трикова, рецепата…

Старосне границе се полако бришу и правило да ову апликацију користе само деца више не важи, већ је у јавности усвојено ново правило: све што вам треба да будете информисани и у тренду сада се налази на Тик-току.

О озбиљности ове мреже сведочи и чињеница да већина политичара данас своје поруке шаље управо путем ове друштвене мреже.

Горан Весић је 2021. године објавио свој први видео о томе како изгледа његов радни дан на месту заменика градоначелника Београда и био осуђен како је непрофесионалан. Још тада је Весић за медије изјавио да је иако многи мисле да је у питању неозбиљна мрежа, то није случај.

Међутим, експанзија ове мреже међу политичима, како оним који су је осуђивали, тако и оним који су јој отворено приступили, у 2023. години учинила је да данас огроман број њих снима и качи Тик-токове који преносе снажне поруке.

Sugrađanka Tamara sa 24 godine predstavnik omladinske delegacije u UN – evo šta je poručila mladima

Преузмите андроид апликацију.