Почетна > Србија
Србија

Вучић стигао у долину Јадра, разговара са мештанима

Председник Србије Александар Вучић стигао је у долину Јадра и прво посетио село Коренита, где је урађен нови пут од 2,5 километара ка Терзићима, и започео разговор са мештанима.
Фото: Танјуг/Милош Милојевић

Вучић је позвао место да у 15 сати дође у цркву у Горњим Недељицама да га ту питају све што их интересује у вези са Рио Тинтом и све друго што их занима.

Председник је истакао да могу да му поставе било које питање додају да ако то ураде неће никоме да падне круна са главе и да је и дошао ту да би са њима разговарао. Вучић је рекао да ће за развој тог краја пуно значити гасовод који ће се изградити од Ваљева до Лознице.

Један мештанин му је рекао њима у селу и није толико потребан гас, пошто имају дрва, на шта се председник насмејао.

Од становника у том крају сазнао је да су им најпотребнији локални путеви ка Брезјаку и асфалтирање појединих сокака у Троноши.

Вучић је рекао да ће се радити и приступни путеви од села ка Малом Зворнику.

Након похвала за оно што је до сада урађено, он је захвалио мештаним што су приметили да је нешто добро урађено.

Један мештанин му је рекао – ту смо уз вас, док смо живи!

„Треба да заменимо и дрвене бандере бетонским како би струја била стабилна и морамо да урадимо још једну велику трафо станицу“, рекао је председник.

Вучић је грађане још једном позвао да дођу на разговор са њим од 15 часова у цркву у Горњим Недељицама и да слободно кажу шта очекују и шта им треба од државе.

Predsednik Srbije danas razgovara sa građanima o Rio Tintu

Преузмите андроид апликацију.