Почетна > Србија
Србија

Вучић: Српски народ неће остати без подршке Србије

Српски народ неће остати без подршке Србије, шта год да се дешава, јер нам је важно да Срби са Косова и Метохије буду сигурни и своји на своме, поручио је данас председник Александар Вучић.
vucic
Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

„Без исхитрених потеза, увек уз свој народ и за бољу будућност наше деце, то је политика коју водимо и за шта се залаземо на дневном нивоу.

Настављамо да чувамо националне интересе, истовремено се борећи за сваку фабрику, за све што може да донесе добробит, да будемо све јачи, да будемо све бољи.

Уздамо се у себе и верујем да ћемо успети да сачувамо мир и стабилност, наш народ и нашу Србију“, поручио је Вучић на инстрагам профилу „Будућностсрбије“, уз видео снимак.

У том снимку је рекапитулирана претходна седмица, током које се Вучић сусрео са привредном делегацијом САД, делегацијом ММФ, присуствовао здруженој вежби Војске Србије „Маневри 2022“, али и разговарао са Мирославом Лајчаком, те присуствовао посебној седници владе о КиМ и разговарао са амбадаорима Кине, Русије и САД о ситуацији на Космету, где су српски представници напустили косовске институције, након последњих једностраних потеза Приштине.

Vučević: KFOR da ne dozvoli Prištini slanje albanske policije na sever KiM

Преузмите андроид апликацију.