Почетна > Србија
Србија

Вучић: Отказао сам пут у Братиславу, важније ми да будем с народом

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је отказао дводневну посету Братислави како би био са својим народом и најавио да ће данас обићи војнике који су распоређени на најважнијим местима.
Фото: Танјуг/Јадранка Илић

„Отказао сам свој пут у Братиславу и дводневни боравак у главном граду Словачке, јер ми је важније да будем са својим народом, и данас ћу да обилазим наше војнике, наше јунаке, њих више хиљада који су распоређени на најважнијим местима“, рекао је Вучић у видео-снимку објављеном на Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“.

Он је изразио уверење да ће „истина, правда и Србија на крају победити“.

Вучић је нагласио да је јучерашњи дан био изузетно тежак за целокупан српски народ и изразио уверење „да ћемо успети да се изборимо за слободу и опстанак нашег народа и безбедност наших људи и на северу КиМ“.

„За то постоји један толико мали услов да не могу да верујем да људи из Квинте и најмоћнијих западних земаља не могу да га испуне – то је повлачење специјалних полицијских снага Приштине са севера КиМ и уклањање лажних градоначелника који не представљају баш никога“, навео је Вучић, који се раније данас састао са амбасадорима Квинте, као и амбасадорима Русије и Кине.

Он је истакао да ће Србија наставити да се залаже за мир и чува тај мир у односима према Кфору и свима дугима.

Vučić se Čen Bo:Demonstrirana politika nasilja protiv srpske zajednice na KiM

Преузмите андроид апликацију.