Почетна > Србија
Србија

Вучић: Људи су нам највећа брига, срећан сам што смо путем спојили Студеницу и Рудно

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас након обиласка реконструисаног пута Студеница-Рудно да је срећан због тога што су ова два места спојена путем дугим 15,3 км.
Фото: Танјуг/Јадранка Илић

„Срећан сам што више неће бити бојазни за децу који иду у школу и што данас имају прелеп пут. Показали смо да ова изградња нема везе са оним што политичари неретко раде, а то је да се нешто гради пред изборе ради додворавања“, рекао је он.

Навео је да у овом крају у десетак места живи само 1.200 становника, те да због тога нема великог економског оправдања за изградњу овог пута.

„Међутим, за нас је највеће оправдање брига о људима и поносан сам на то што смо ово могли за њих да урадимо и наставићемо и даље да радимо и градимо“, истакао је Вучић.

Вучић је обишао и новоизграђени мост на реци Бревина, на путу Студеница-Рудно и том приликом је оценио да нови мост „изгледа чудесно“.

„Без обзира што је много коштало, срећан сам што смо то урадили“, рекао је Вучић.

Нови мост је подигнут на месту старог, дрвеног моста и сада по њему могу да пролазе камиони са 30 тона терета, а за стари мост председник Вучић је рекао да је било питање „тренутка када ће да падне у реку“.

Вучић је на свом Инстаграм налогу написао да је срећан што је уређен пут Студеница-Рудно и мост преко реке Бревина.

„Свако улагање у људе и њихов бољи живот је паметно и важно. Путна инфраструктура повезује наше крајеве и људе који тако могу да лакше обезбеде себи посао, а својој деци будућност. Држава ће улагати и даље и више и помоћићемо сваком делу наше Србије. Морамо да бринемо за људе и водимо рачуна о свима који чувају нашу отаџбину и своја огњишта. А вас молим да верујете својој држави и да је поштујте. Хвала вам што сте ме овде на овако леп начин дочекали!“, изјавио је Вучић.

Mali: Od jeseni za svako prvorođeno dete 500, a za drugorođeno 600 hiljada dinara

Преузмите андроид апликацију.