Почетна > Србија
Србија

Вучић: Једва чекам да дођем у Јасеновац и положим цвет

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да једва чека да оде у Јасеновац и да тада одговори на сва питања хрватских новинара.
вучић
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

“Једва чекам да одем у Јасеновац и положим цвет, тада и да одговорим на сва питања хрватских новинара“, објавио је председник Србије на Инстаграм налогу ‘‘avucic“.

Одговарајући на питања новинара после самита Процеса Брдо-Бриони Вучић је данас рекао да Јасеновац сви могу да посете, али да је тај град забрањен само за једну особу, онога ко се налази на челу Србије.

„Сви могу, али постоји забрањен град за једну особу, а то је онај који се налази на челу Србије. Постоји ту много проблема, али о томе не желим да причам. Не верујем да има ишта од тога. Ја сам све оно што они не би желели да јесам“, рекао је председник Србије.

Он је додао да су „све куће Вучића спалили“, а да он није ниједну.

„Моја фамилија што протерана, што побијена у Другом светском рату, моји то нису никоме учинили. Другачија је прича од владајућег наратива у многим земљама. Свеједно, мислим да ми морамо на рационалним основама да успостављамо односе у будућности, свиђало се то мени или не“, казао је председник Србије.

Vučić: Bez tenzija i nepristojnih reči, ali razlike velike

Преузмите андроид апликацију.