Почетна > Србија
Србија

Вучић: Хвала пријатељима из УАЕ што сан Београда на води деле са нама

Председник Србије Александар Вучић данас је министру за спољне послове и међународну сарадњу Уједињених Арапских Емирата, шеику Абдул бин Заједу ал Нахјану, током састанка у Председништву Србије показао Београд на води.
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

„Са поносом сам показао нашем пријатељу шеику Абдули бин Заједу ал Нахјану Београд на води, пројекат који представља не само реализацију визије Србије као модерне и развијене земље, већ и симбол нашег главног града који је данас путоказ за будућност и подстрек за све оно што још можемо да урадимо и докле можемо да стигнемо“, написао је Вучић на Инстаграму buducnostsrbijeav.

„Хвала нашим пријатељима из УАЕ што овај сан искрено деле са нама и због тога што заједно настављамо да радимо на новим пројектима“, навео је Вучић.

Министар за спољне послове и међународну сарадњу Уједињених Арапских Емирата, шеик Абдула бин Зајед ал Нахјан пренео је Вучићу поздраве председника УАЕ, његовог височанства шеика Мохамеда бин Заједа ал Нахјана.

Како је саопштила Служба за сарадњу са медијима председника Републике, разговарано је о ширењу билатералне сарадње и економских односа, као и о конкретизацији предлога и планова за реализацију нових заједничких пројеката од обостраног интереса.

Vučić se sastao sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju UAE

 

Преузмите андроид апликацију.