Почетна > Србија
Србија

Вучевић на традиционалном божићном пријему у Источном Сарајеву

Потпредседник Владе Србије и министар одбране Милош Вучевић присуствовао је традиционалном божићном пријему који је приредила српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву, саопштило је Министарство одбране.
Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војске Србије

Цвијановић је пожелела добродошлицу гостима и истакла да Божић подсећа на темељне вредности које имају колико хришћански толико и универзални карактер.

„Вредности попут љубави, толеранције, милосрђа, солидарности, човекољубља превазилазе границе једне религије или културе. Оне су заједничке различитим културама и људима на свим странама света без обзира на боју коже или верску и националну припадност. Афирмација ових вредности кључна је за напредак и просперитет вишенационалних и мултиконфесионалних заједница каква је Босна и Херцеговина“, поручила је Цвијановић.

Пријему су присуствовали председник Републике Српске Милорад Додик, председник Владе Републике Српске Радован Вишковић, државни секретар у Министарству одбране Србије Немања Старовић, шефови кабинета потпредседника Владе и министра одбране Жарко Мићин и бригадни генерал Горан Момчиловић, саветници министра одбране и потпредседника Владе Никола Бањац и Даница Станисављевић и изасланик одбране потпуковник Саша Нешић, наведено је у саопштењу.

Gujon: Napad na maloletnike u Vukovaru tokom praznika odraz govora mržnje

Преузмите андроид апликацију.