Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Вучевић на обележавању славе Мале Госпојине у Сремској Каменици: Не дозволите да неки не дају да се гради мост који вам треба, сви сте ви Новосађани (ВИДЕО)

Министар одбране и потпредседник Владе Србије Милош Вучевић присуствовао је обележавању славе Мале Госпојине у Сремској Каменици где је поручио окупљенима да наставе са борбом развијања сремске стране Града Новог Сада.
Фото: nsuzivo.rs

„Не дозволите да неки мрзитељи не дају да се гради мост који вам треба, да се граде обданишта и школе, да нам долазе фабрике, да нам се деца лакше уписују у школе. А ви који водите Град да асфалтирате све улице које треба да радите, да Боцке завршите, решите водовод на Алибеговцу, Карагачи. Да волите свој град и државу, поштовање свима, љубав само према Србији. Само се заклињемо нашој застави, грбу и певамо нашу химну, једну државу имамо“- истакао је министар војни и додао:

„Из којих год делова да сте дошли, сви живимо у Србији, нашој отаџбини. И сви сте Новосађани, рођени или јуче дошли, то нико не може да вам одузме. Све нас спаја српско име и презиме. Чувајте Каменицу.“

Počinje izgradnja Pravoslavnog hrama na Sajlovu: Veliki broj sveštenika osveštao temelje nove crkve uz prisustvo najviših gradskih zvaničnika

Преузмите андроид апликацију.