Почетна > Србија
Србија

Вучевић: 24. јуна конституишемо страначке органе, потом се прикључујемо покрету

Новоизабрани председник Српске напредне странке Милош Вучевић најавио је данас у Крагујевцу, након ванредне седнице скупштине странке, да ће 24. јуна бити конституисани страначки органи, а да се након тога прикључују великом народном покрету.
Фото: Танјуг/Небојша Краус

Вучевић је рекао да је највећи легат који наслеђује од председника Александра Вучића, у смислу политике странке, тај да су интереси Србије изнад свега.

Подсетио је да је СНС увек, пре свега водила рачуна о отаџбини и интересима Србије, а тек после тога су могли на ред да дођу страначки интереси.

Наставићемо да радимо сви заједно, са Извршним одбором на челу са Дарком Глишићем 24. јуна бирамо Главни одбор странке, Председништво, заменика председника, потпредседнике и све што ће се даље конституисати у овкиру страначких органа чиме ћемо заокружити цео процес.

Крајем јуна се, како је нагласио, прикључују великом патриотском народном покрету који разумеју као позив и јачање политичког фронта за државу.

Додао је да ће питања са којима ће се Србија суочавати у нардном периоду бити много изазовнија, посебно по питању Косова и Метохије.

Зато је, како је нагласио, важно да СНС има ширину политичке перцепције и да да шансу да се око те политике за коју се залаже СНС заједно са председником Републике Александром Вучићем укључе и чланови других партија али и они који желе да остану нестраначке личности, како би се изборили за снажну и јединствену Србију.

Vučević novi predsednik SNS: Naša politika se neće menjati

Преузмите андроид апликацију.