Почетна > Нови Сад
Нови Сад Фудбал

Вошин породични дан

Одложена дерби утакмица између фудбалера Војводине и Црвене звезде ипак није утицала да стадион „Карађорђе“ ове суботе буде празан.
Фото: Градске инфо

Први породични дан новосадског суперлигаша омогућио је великом броју малишана да уживо виде своје љубимце.

Један од најтоплијих дана у години није био препрека за неколико стотина Новосађана да на стадион „Карађорђе“ доведу своју децу и на тај начин им омогуће да изблиза виде фудбалере Војводине.

Специјално осмишљен „ Вошин породични дан“ састојао се од тренинг утакмице првотимаца, након које су малишани добили прилику да се сликају са својим узорима, али и да се опробају на неком од посебно осмишљених полигона.

Играчи и чланови стручног штаба Војводине дружили су се навијачима два сата, а међу најмлађим гостима приближно је било исто дечака и девојчица.

„Ово није питање задовољства, ово је стварно питање поноса. Драго ми је да смо део ове Војводине и ове акције. Има разних идеја, а све су са само једним циљем – да Војводини вратимо вредност која јој припада“, рекао је шеф стручног штаба Новосађана, Милан Раставац.

У маркетинг тиму новосадског суперлигаша најавили су да ће и током јесени бити организоване бројне акције, а посебан акценат биће стављен на посете новосадским основним школама.

Mitrović iznudio, pa realizovao penal protiv Liverpula (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.