Фудбалери Војводине допутовали су јуче на Златибор, где ће одрадити други део припрема пред сезону 2024/25.
Фото: ФК Војводина

Експедиција „старе даме“ сместила се данас у Хотел Златибор Галенс, где ће боравити током наредне две седмице.

Током другог дела припрема, изабраници Божидара Бандовића одиграће и четири контролне утакмице. Војводина ће најпре наредне суботе у преподневним сатима одиграти први контролни меч, ривал је ФК Ноа из Јеревена (Јерменија), а у поподневним противник је црногорски Дечић Тузи.

Након тога, 6. јула следе још две контролне утакмице, преподне ривал је ФК Бокељ из Котора, а у поподневним сатима Младост из Лучана.

На списку играча који су отпутовали на Златибор налази се 27 играча:

Голмани: Лазар Царевић, Драган Росић, Матија Гочманац;

Одбрамбени играчи: Михаи Бутеан, Милан Лазаревић, Гурам Гиорбелидзе, Стефан Ђорђевић, Сеид Кораћ, Ђорђе Црномарковић, Игор Јеличић, Лука Дробњак, Стефан Букинац, Синиша Тањга;

Везни играчи: Вукан Савићевић, Његош Петровић, Дејан Зукић, Марко Величковић, Урош Николић, Милош Поповић, Марко Полетановић;

Нападачи: Андрија Радуловић, Зади Кејлеб Сери, Норман Кембел, Алекса Вукановић, Михаило Ивановић, Петар Сукачев, Стефан Вукић.

У односу на на играче који су били у саставу пролетос недостају Марко Бјековић, Лазар Јовановић, Индио Матеус и Асмир Кајевић.

Први меч сезоне у Амстердаму, а у Моцарт Бет Суперлиги стартују у Бачкој Паланци.
Фото: ФК Војводина

Вошина експедиција јутрос је кренула на Златибор. Повратак у Нови Сад предвиђен је 8. јула. Почетак суперлигашког такмичења (и сусрет са Текстилцем), померен је са 22. на 29. јул, а Војводина ће прву такмичарску утакмицу одиграти у Амстердаму, 25. јула, на гостовању код Ајакса, у другом колу квалификација за Лигу Европе.

Koliko Voša može protiv moćnog, ali posrnulog Ajaksa? Bilo bi dovoljno da bar ponovi 95-tu (FOTO)