Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Водовод преко агенција тражи багеристе, ауто-механичаре, оператере…

Процењено је да ће услуге агенције за привремено запошљавање коштати ЈКП “Водовод и канализација” 125 милиона динара, без ПДВ-а, па ће уговор бити закључен управо на тај износ, будући да годишњи обим посла није могуће прецизно утврдити.
Фото: PrtSc/Facebook/JKP Vodovod i kanalizacija Novi Sad

Комунално предузеће за различите привремено-повремене послове ангажује најмање 80 радника, с тим да ће плаћање бити реализовано по обављеном послу, у складу с потребама наручиоца.

Како се из тендерске документације може приметити “Водоводу” је потребно најмање десет особа с вишом или високом стручном спремом, 62 квалификована радника са завршеном средњом школом и осам било које стручне спреме, укључујући и оне с нижим квалификацијама.

Када је реч о високој и вишој стручној спреми јавно-комуналном предузећу недостаје по један аналитичар техничког одржавања и планирања, заштите животне средине, за хемију, биологију и један сарадник техничког одржавања и планирања, као и два аналитичара за административно техничке послове и три виша администратора у служби.

Судећи по техничким спецификацијама од укупно 62 радника, најмање двоје мора бити оспособљено за рад на дубини, с лекарским уверењем, и исто толико за рад с опасним материјама, док најмање двоје мора поседовати возачку дозволу Б категорије.

“Водовод” планира да ангажује двоје багериста, по једног ауто-механичара, механичара електрооперативе и механичара подршке, те радника за узимање узорака, оператера потисних пумпи, опратера на телефонској централи и манипуланта на црпној станици.

Осим тога, биће запослено и 19 администратора, 18 радника за очитавање водомера, седам оператера филтерског и аераторског погона, четири радника за одржавање хигијене, по три лаборанта и руковаоца постројењем ППОВ, као и три помоћна радника у лабораторији, те два техничара оперативног одржавања и један манипулант на црпној станици.

„Водовод” је, иначе, и ранијих година ангажовао раднике за привремено-повремене послове и то углавном преко новосадских агенција „Монтоп ХРС” и „Лаборис ХРС”. Примера ради прошле године је процењена вредност јавне набавке била 110 милиона динара.

Понуде на тендер комуналног предузећа подносе се до 26. јануара, а након тога ће бити донета одлука о додели уговора или, пак, обустави поступка.

Novi Sad dobija spomenik Nikoli Tesli?

Преузмите андроид апликацију.