Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Владимир Јовановић званично више није тренер Меге

Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић званично је раскинуо уговор са клубом.
Фото: ABA liga/Dragana Stjepanović

Јовановић је после елиминације од Црвене звезде у полуфиналу плеј-офа Суперлиге Србије најавио да се повлачи са места тренера Меге.

„Желео бих пре свега да искористим прилику да се захвалим целом клубу и систему Меге за две године одличне сарадње и сву помоћ и подршку коју сам имао за то време. Хвала свима у клубу, од Генералног менаџера Горана Ћакића, преко председника, мог стручног штаба, играча па до људи који су на дневном нивоу бринули да имамо све преко потребне услове за рад. Мега је била и остала на правом путу и срећан сам што сам и ја био део тога“, изјавио је Јовановић.

Генерални менаџер Меге Горан Ћакић је истакао да је Јовановић својом посвећеношћу и професионализмом дао велики допринос даљем расту клуба.

„Желим у име клуба и у своје лично име да се захвалим Влади на заиста сјајној сарадњи у претходне две године, свакако је оставио свој неизбрисиви печат рада у Меги. Својом посвећеношћу и професионализмом дао је велики допринос даљем расту клуба као и великом напретку како играча, тако и чланова његовог стручног штаба. Увек ће бити део наше Мега породице и желимо му пуно среће и успеха у наставку тренерске каријере“, изјавио је Ћакић.

Јовановић је био тренер Меге од јуна 2020. године.

Ratnici nadigrali Boston za sedmi šampionski prsten

Преузмите андроид апликацију.