Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

„Визељ“ и „Viking Krew“ 30. септембра у СКЦНС Фабрици

Након сјајног наступа на Ритму Европе, први самостални велики новосадски концерт бенда Визељ одржаће се у суботу 30. септембра 2023. у СКЦНС Фабрици.
Фото: Промо

После много захтева, бенд је решио да своје бројне фанове почасти једним спектаклом епских пропорција! Дођите на јединствену промоцију другог албума састава Визељ „Не видим те од дима“ на којој ће као подршка наступити специјални гости, реп рејв група, Викинг Креw.

Пионири новог српског алтернативног звука и једни од оснивача Хали Гали колектива долазе у Нови Сад да демонстрирају своју силовиту енергију коју су у последње време дигли на потпуно нови ниво. Ако сте били на Визељу до сада, знате шта вас очекује, ако пак нисте слушали овај бенд уживо, обавезно дођите, ово ће бити наступ који се не заборавља.

Викинг Креw је београдска панк-реп-рејв група, основана 2014. године. Од 2017. до данас стекли су култни статус, захваљујући мешавини агресије и хумора у својим песмама, ДИY продукцији и енергичним наступима. Средином 2023. године објавили су деби албум „Омојбожејао“ – колекцију 12 кратких, али еклектичних и ударних трака – преко Бассивитy Дигитал-а.

Улазнице се могу купити на сајту и продајним местима Гигстиxа по цени од 700 динара. На дан концерта, на вратима Фабрике, цена ће бити 1000 динара.

Panel diskusija „Student pita“ 26. septembra u Digitalnom omladinskom centru

Преузмите андроид апликацију.