Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Вила Марија и Маша Купрешанин посетиле књижару “Octopus by Univerzal“ и створиле чаролију (ВИДЕО)

Добре вести се надалеко чују, па је тако и ове суботе до нашег портала стигла једна која нас је обрадовала. У књижању “Octopus by Univerzal“ поново је стигла вила Марија са специјалим задатком.

Задатак је веома познат свима онима који су барем једном крочили у просторије ове велелепне књижаре за време бројних вилинских посета које су, можемо рећи, постале већ традиционалне. У питању је читање прича.

Међутим, она овога пута није била сама, већ јој је у помоћ притекла и Маша Купрешанин.

Маша Купрешанин је, за они не знају, бивша учесница популарног ријалити програма “Survivor“, веслачица, али и Новосађанка надалеко позната по томе да је добар узор младима које подстиче на вођење здравог начина живота.

На читању прича окупило се нешто мање од двадесетак малишана, а сви они су заједно уживали у занимљивим причама везаним за кишни облак, таман у складу са данашњом временском прогнозом.

Фото: Градске инфо
Популарна дела дечје литературе су презентована на најинтересантнији могући начин, а оно што се клинцима посебно допало јесте да ће исто овако моћи да уживају већ наредне суботе.

Сваке суботе у периоду од 11 часова, па све до 13 часова на Булевару ослобођења 131, књижара “Octopus by Univerzal“ оганизује читање прича деци узраста од 5 до 10 година.

Ипак, како би све протекло у најбољем реду и како би се пронашло место за баш свако дете, родитељи би требало да резервишу место за своје малишане пре догађаја, а то могу урадити путем њихове Инстаграм странице.

Фото: Градске инфо

Потребно је послати своје име, презиме и број телефона.

Акција је у потпуности бесплатна, заправо, плаћа се осмесима и чињеницом да и у данашњем брзом свету мобилних телефона и нових технологија, постоји једна мала оаза мира где и даље живе виле, верује се у бајке и развија се дечја машта.

Veče za pamćenje u knjižari „Octopus by Univerzal“ uz Deda Mraza i poklone (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.