Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Велики сукоб селектора на ЕП због бесмисленог прекршаја

Сам финиш утакмице другог кола Евробаскета између Словеније и Мађарске, донео је чарке између селектора две репрезентације.
Фото: PIxabay/PDPics

Сусрет Словенаца и Мађара није донео никакву дилему по питању победника, пошто су Дончић и другови већ до полувремена дошли до 17 поена предности. На крају је актуелни првак Европе славио са 103:88, а упркос томе што неизвесности на терену није било, тензије су биле присутне.

Наиме, на самом крају поменуте утакмице дошло је до чарки између двојице селектора, Саше Секулића са једне и Стојана Ивковића са друге стране.

Секулић је бурно након што је играч противничког тима без лопте стартовао на његовог центра, Жигу Димеца и том приликом му повредио леђа.

Селектор Словеније је изгубио живце због потпуно беспотребног старта противничког играча, а након што је оштро протествовао код судија окренуо се и ка клупи ривала.

Камера је снимила селектора Мађарке Ивковића како пита: „Шта је било?“, а затим и Секулића који му је на то одговорио оштрим псовкама на српском језику.
Због свог понашање селектор Словеније зарадио је и техничку грешку, али ситуација се ту није смирила. Секулић је након утакмице поздрави са стручним штабом Мађарске, али је и ту покушао да се разрачуна са колегом из противничког тима.

Секулић је претећи уперио прст ка Ивковићу, а у преносу нисмо имали прилике да видимо шта се даље десило.

Vođa, autoritet, trener – Nikola Jokić

Преузмите андроид апликацију.