Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Вече са Ником Вујичићем привукло бројне Новосађане (ВИДЕО)

У конгресном центру „Мастер“ на Новосадском сајму синоћ је одржано вече са Ником Вујичићом.

Догађај је званично почео у 19.00 часова и трајао скоро пуна два сата.
Фото: Градске инфо

На самом почетку вечери поздравну реч имали су председник мађарског удружења „Never give up“  и министар привреде Слободан Цветковић. Публика је пре излагања Ника Вујичића имала прилику да ужива и у музичком програму специјално припремљеном за овај догађај. Те су тако поред музичког ансамбла Министарства одбране и Војске Србије, наступила још два женска извођача, од којих је једна специјално допутовала из Америке.

Фото: Градске инфо
Ник Вујичић је мотивациони говорнике који је у свом раду мотивисао преко стотине милиона људи.

Новосадској публици су познате и његове књиге попут: „Живети слободно“, „Живети без ограничења“, „Незаустављив“ које су се могле набавити на штанду након завршетка догађаја.

Ник је најавом о свом доласку привукао велики број Новосађана па је тако очекивано сала Новосадског сајма била препуна, а велики број публике чиниле су породице са децом.

Фото: Градске инфо
Његов синоћни говор инспирисао је многе људе који се боре са хендикепом, некиим физичким проблемом, али и губитком мотивације, воље и жеље. Потврда томе биле су и снажне овације публике.

Посебно се истакла Никова захвалност Граду Новом Саду који је учествовао у организацији догађаја. Након захвале Граду, Ник је истакао како је Нови Сад посебан град, али уопштено и Србија, земља чије порекло носи.


Novosađani najbolji na Državnom takmičenju u pružanju prve pomoći

Преузмите андроид апликацију.