Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Ватерполо класик у Стразбуру: Србија против Црне Горе

Ватерполо репрезентација Србије игра против Црне Горе у првом колу Завршног турнира Светске лиге у Стразбуру данас од 18 часова.
Фото: Танјуг/Sandor Ujvari/MTI via AP

Први ривал на турниру је Црна Гора али сви играчи истичу квалитет групе уз констатацију да оно право следи од четвртфинала.

„Идемо увек на максимум, мада је састав другачији. Шпанија је стари ривал, светски првак. Аустралија је у Сегедину била тежак противник а Црна Гора је баш ватерполо земља. Најважније ће бити четвртфинале. Добро је да су старији добили мало одмора. Ми млађи ћемо да покажемо колико можемо да одговоримо захтевима тренера“, рекао је Марко Радуловић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Србија је у А групи са Црном Гором, Шпанијом и Аустралијом, док ће се у Б групи такмичити Италија, Канада, САД и Француска.

„Светска лига је тест да видимо колико можемо под стресом, умором и притиском. Улазимо у сваку утакмицу из све снаге. Нема слабог ривала. На крају биће ово вид доказивања за млађу екипу и као припрема за Европско првенство у Сплиту“, рекао је Немања Вицо.

Vico: Borba sa pritiskom i priprema za Evropsko prvenstvo

Преузмите андроид апликацију.