Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Уз месечне карте железнички превоз на релацији Нови Сад-Београд убедљиво најповољнији вид превоза

Од марта 2022. године 2,5 милиона путника превезло се возом на релацији Нови Сад-Београд током периода промотивних цена возних карата.
Фото: Градске инфо

Цена месечне претплатне карте на релацији Нови Сад-Београд износи 6.874,00 уколико се користи искључиво за Регио воз, док месечна карта за најсавременији воз у региону ,“Соко“ износи 12.000,00 динара, и иста се може користити за путовање и у Регио возу. Куповина месечних карата ће ускоро бити доступна и путем мобилне апликације и интернет презентације www.srbijavoz.rs.

Након скоро годину дана промотивног периода, од 1. фебруара 2023. године почиње и продаја појединачних возних карата по редовним ценама у складу са важећом тарифом Србија Воза.

Цена возне карте за одраслу особу за 2. разред директног Inter City воза „Соко“ на релацији Нови Сад-Београд износиће 603,00 динара, са укљученом резервацијом места. Подсећамо путнике да се карта за Inter City возове не може купити код кондуктера на возу, већ искључиво пре поласка.

Цена возне карте за одраслу особу за 2. разред Регио Експрес воза на релацији Нови Сад-Београд износиће 453,00 динара, а за овај воз није потребна резервација.

Цене карата на Регио возовима које нису биле обухваћене промотивним периодом остају непромењене.

И по завршетку промотивног периода путницима ће бити омогућена куповина возних карата по нижим ценама, и то уз примену повластице: од 20% за повратно путовање, 50% за децу од шест до 14 година и 30% за путнике који поседују картице СРБ ПЛУС и за превоз група.

Како би што више изашао у сусрет грађанима који примарно користе железнички превоз током читаве године, ,,Србија Воз“ је увео и нову понуду – годишњу претплатну карту, која важи у 1. и 2. разреду свих врста возова на свим релацијама у унутрашњем саобраћају. Цена годишње претплатне карте износи 72.000,00 динара.

За релацију Нови Сад-Београд омогућена је онлајн куповина карата путем веб сајта или апликације уз попуст од 5%.

Све додатне информације о реду вожње и ценама возних карата се могу наћи на сајту www.srbijavoz.rs.

Bez naplate karata na gradskim i prigradskim linijama povodom Dana Grada

 

Преузмите андроид апликацију.