Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Ускршња забава у биоскопу „Cineplexx“ у Променади

У сусрет најшаренијем и најрадоснијем празнику, биоскоп Синеплекс Променада вас позива да будете део креативних радионица и игре коју је „Little Door 404 – Escape Room“ за децу осмислио специјално за најмлађе филмске сладокусце.
Фото: Cineplexx

За малишане су припремили поклон часописе Мали Зека и Бубамара*, а „Octopus by Universal“ је обезбедио шарене и специјалне материјале за фарбање јаја.

Велики петак, 22. април, од 15 часова до 18 часова, обележиће заједничко фарбање јаја у холу биоскопа, уз технике које до сада можда нисте пробали, док ћемо у суботу, 23. априла, један део хола претворити у праву собу за дечју „Escape Room“ игрицу.

Тада ће малишани учествовати у најузбудљивијој потрази за несталом чуваркућом од 12 до 17 часова уз искусни и популарни тим „Little Door 404 – Escape Room“.

Уз специјалну сценографију и веома забавну игру кроз коју вас причом води један зека, покушаћете да пронађете несталу чуваркућу, црвено јаје које се прво фарба- симбол здравља и благостања. Ускрс се не мозе прославити без тог јајета, зато вас позивамо да га пронађете и пријавите своју екипу путем поруке на Инстаграм или Фејсбук профилу биоскопа „Cineplexx“ у Променади.

Поред забавног програма који је беспатан за све, на репертоару су и сјајне синхронизоване авантуре ,,Зечија академија: немогућа мисија“, „Коко зека и тајна мрког хрчка“ као и ,,Соник 2″…

Repertoari bioskopa za petak 22. april

Преузмите андроид апликацију.