Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Ускоро реконструкција паркинга у улици Др Ивана Рибара на Лиману 2

Улица Др Ивана Рибара у новосадском насељу Лиман 2 ускоро би требало да добије потпуно уређен и реконструисан паркинг, са 69 места за паркирање.
Фото: Градске инфо

Уговором који је ЈКП “Паркинг сервис” закључио са извођачима радова, предвиђено је уређење постојећих паркинг места, односно постављање растер плоча, које у данашње време представљају незаобилазни елемент у поплочавању паркинг простора. Осим што представљају еколошки најприхватљивије решење, код растер елемената издваја се и естетски квалитет, посебно у комбинацији са травњаком.

Радови ће осим уређења паркинга обухватити и градњу пешачке стазе, која до сада није била јасно дефинисана у овој улици, као и постављање ивичњака уз коловоз.

Како електрична возила, више нису никаква новина, а ни реткост, биће инсталиран пуњач за електрична возила, док ће љубитељи двоточкаша добити неколико држача за бицикле.

Савременим решењима у инфрастуктурном опремању саобраћајних површина, ова више деценија стара улица биће потпуно опремљена и уређена по најновијим стандардима урбаног становања.

Предвиђени рок за ове радове у улици Др Ивана Рибара је 120 дана, а укупна вредност посла је 15.508.919,40 динара са ПДВ-ом.

Ulica kralja Petra Prvog u Veterniku dobija novi izgled – šta će sve biti urađeno?

 

Преузмите андроид апликацију.